UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA, PAGOH HIGHER EDUCATION HUB, 84600 PAGOH, MUAR, JOHOR.

Profile: DR. AZUWIEN AIDA BINTI BOHARI

DR. AZUWIEN AIDA BINTI BOHARI

Qualifications

DOKTOR FALSAFAH KEJURUTERAAN ELEKTRIK , UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (2021)
SARJANA KEJURUTERAAN ELEKTRIK , UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (2016)
SARJANA MUDA KEJURUTERAAN ELEKTRIK , UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA (2011)
DIPLOMA KEJURUTERAAN MEKATRONIK , POLITEKNIK JOHOR BAHRU (2008)
SC/MCE/SPM/SPVM , SM TEKNIK JASIN (2004)

Area of Interests

Power Electronic Converter, Machine & Drives, Renewable Energy

Copyright © Faculty of Engineering Technology. UTHM
All rights reserved.